Chakrasystemet

Chakran är som snurrande energi och kallas även för energihjul.  De är som samlingspunkter för energin i oss. Att förstå chakran hjälper oss att förstå oss själva och människor vi känner.

Kursstart:  31 mars , 17:30 - 19:00
Kostnad:  8 ggr 1350 kr, drop in 200 kr

Chakran finns lokaliserade i vissa punkter längs ryggraden. Du kan förnimma de med olika sinnen men du kan inte ta på de.  När de är i balans mår du bra på alla sätt. Obalanserna kan du justera med kundaliniyoga, meditation, ändring av vanor mm.
Under kursen tittar vi på de 8 största chakran, gör yoga och meditation som stimulerar de. Det går bra att  droppa in om du vill.
Passar bra även för nybörjare.
Lärare: Hari Jot / Merjam Auraskari

 

Kurser och utbildningar

4 APR 2015, 16:00 - 26 APR 2015, 17:00
ChildPlay - yoga med barn - Gurudass Kaur från USA

8 APRIL, 17:00 - 18:30
Nybörjarkurs

Bli yogalärare
Nästa utbildning till Kundaliniyogalärare börjar 20 mars 2015. Den leder till internationell certifiering. Utbildningen ger kunskap om yogiska tekniker, historisk bakgrund, filosofi, livsstil, praktik mm. En unik möjlighet för en personlig utvecklingsresa! Nu med bättre betalningsvillkor. För mer information, läs vårt fördjupade informationsmaterial.
> Läs mer på hemsidan 
Pdf: Yogalärarutbildning

Vidareutbildning
Här hittar du ett smörgåsbord av olika fördjupningsmöjligheter inom kundaliniyoga. Gravidyogautbildningen vänder sig till yogalärare från alla traditioner, och även tex barnmorskor och gravida. Läs mer i pdf:en nedan:
Pdf: Gravidyogautbildning