Yogakurser våren 2019

Välj bland alla våra spännande kurser!

Vår ambition är att du genom yogan kan ändra din tillvaro till det bättre på ett meningsfullt sätt. Oavsett om det är för att komma i fom, hitta en inre ro eller ha en trevlig stund på yogamattan.

Vi har kurser för alla utövare av kundaliniyoga, men vi har också yinyoga, qigong, ashtangayoga och mer. Oavsett vilken nivå eller fas i livet du befinner dig kan du alltid hitta något som passar dig.

Det går att påbörja eller göra drop in-besök på samtliga kurser trots att kursen redan har startat - med undantag för gravidyogan och yogaterapiklasser.

De flesta väljer att gå en hel kurs, 7 eller 14 gånger, men du kan också köpa ett klippkort om du behöver vara mer flexibel med tiderna.

Mattor, kuddar och filtar finns på plats! Vi har också omklädningsrum och dusch. Allt du behöver är mjuka kläder och en vattenflaska. För allas trevnad ber vi dig att undvika parfym yogadagarna och att inte röka precis innan du kommer hit.

Kom gärna i god tid innan passet börjar och njut av en kopp örtte i vår lounge.
Hitta hit

 Vi är anslutna till Wellnet och ACTIWAY.

 Välkommen!

Sagt om våra kurser

"Uppskattar lugnet på Rootlight. Kurserna är bra, roliga och avslappnande. Jag gör även yoga hemma, den får mig att pausa, landa, vara med mig själv. Jag älskar att komma till Rootlight!"
- Elisabet / Journalist

"Bra ledare och trevlig stämning. För mig är yogan avstressande, ryggen har krånglat mindre. Hoppas på att slippa operation av diskbråck."
- Martin / Betongare
 

"Yogan har gett mig gott mående och bättre sömn, återhämtning från utmattningsdepression."
- Karin / Socionom

"Yogan har varit till stor hjälp mot stress och stelhet bl.a. Uppskattar lokalerna och lugnet på Rootlight."
- Rebeka / Lärare

"Alltid trevligt bemötande och välsorterad CD-shop. Bra öppettider. Bra lärare förstås. Yogan har betytt mycket - jag har blivit rörligare samt fått bättre sömn."
- Susanne
 

"Yogan ger mig mer harmoni i sinnet. Uppskattar lugnet, miljön och lärarna på Rootlight."
- Julia / Marknadsförare

"Bra yoga! Yogan är en stor och väldigt betydelsefull del i mitt liv."
- Lena / Spa receptionist-värdinna-student

"Jag mår bättre när jag praktiserar yoga regelbundet. Uppskattar mest att det är omväxlande och att Merjam har så stor kunskap."
- Gunnel