Lokal uthyres

Är du i behov av att hyra lokal? Vi har vackra, ljusa lokaler med parkettgolv och ljudanläggning i alla rum. Du kan hyra behandlingsrum, yogasal eller hela yogacentret för din verksamhet.

Lilla Salen 1

Lilla Salen eller samtalsrummet är på 21 kvm och passar bra för till exempel terapeutsamtal, coaching, massage, mindre kurser, föreläsningar och gruppverksamhet. Ljudanläggning finns att tillgå. Rummet har belysning med dimmer och två fönster.

Lilla salen 2
Nu kan du även hyra ditt eget rum på ca 17 kvm. Rummet är ljust och välkomnande, i direkt anslutning till vår lounge. Passar bra för behandlingar, samtal, föredrag eller varför inte som ett kontor.

Yogasalen
Den stora yogasalen är på ca 85 kvm och går att hyra när den är ledig. Yogamattor, kuddar, filtar samt ljudanläggning finns att tillgå och ingår i priset. Belysning med dimmer finns. Till salen hör också ett rymligt omklädningsrum och dusch.

Hela Yogacentret
Vi hyr ut för helgutbildningar, i den mån det står ledigt. Det innebär två salar, omklädningsrum, lounge/väntrum, två toaletter samt kök.

Kontakt: 08-655 04 82, info (at) rootlight.se