Kundaliniyoga för nybörjare

En kurs för dig som är ny till kundaliniyoga eller känner dig som en sådan. Vi gör enkla pass, går igenom och tränar på alla grundteknikerna i kundaliniyoga som sittställningar, andning, fokus, kroppslås, mantran mm. Varje gång går vi genom någon teknikdel före själva yogapasset (kriyan).

Kursstart:  Tisdag 6 februari 19:30 - 21:00
Kostnad:  7 ggr 1400 kr, 14 ggr 2300 kr
Drop-in: 220 kr i mån av plats, klippkort gäller.
Lärare: Merjam Auraskari

Förutom grunderna i kundaliniyoga får du många bra tips och stöd för att verkligen komma igång med yoga i ditt dagliga liv!
Yoga ger bra effekter även om man inte gör det varje dag. Kundaliniyoga är medvetenhetens yoga, en vital, dynamisk och rolig träningsform som ger snabba resultat och passar alla typer av människor. Den innefattar enkla men effektiva kroppsställningar, rörelser, andningstekniker och meditationer. Avslappning är också en viktig del av yogan.

Missade du någon gång kan du ta igen det under samma termin, t ex en annan tid i veckan.

Vi har 3 kursomgångar på vårterminen, men det går bra att droppa in eller påbörja när som helst under pågående kurs.
 

Workshop
Vit tantrisk yoga - en unik upplevelse. Passar alla nivåer.

17 FEB 2018, 08:00 - 19:00
 

Bli yogalärare
Nästa utbildning till Kundaliniyogalärare börjar 19 jan 2018. Den leder till internationell certifiering. Utbildningen ger kunskap om yogiska tekniker, historisk bakgrund, filosofi, livsstil, praktik mm. En unik möjlighet för en personlig utvecklingsresa! Nu med bättre betalningsvillkor. För mer information, läs vårt fördjupade informationsmaterial.
> Läs mer på hemsidan 
För djupare information, kontakta oss.