Rootlight -
ledande på Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan

Med engagerade yogalärarnas djupa kunskap och ett genuint intresse att guida människor till en inre frid. Hit kommer de som aldrig provat yoga förut, men också de som yogat i många år. Alla passar in. Välkommen du också att uppleva en inre ro hos oss och i dig själv.

Årliga utbildningar

Vi arrangerar årligen lärarutbildningar  inom Kundaliniyoga. I dessa sammanhang samarbetar vi med några av de bästa lärarna i världen som alla har certififiering från KRI - Kundaliniyoga Research Institute.

Bakgrund

Företaget bildades 1997 i Solna av Merjam Auraskari. Syftet med Rootlight är att sprida kundaliniyogans och meditationens välgörande effekter genom kurser och utbildningar för privatpersoner och på företag och skolor.

Hos oss får du lära dig kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan som den skall vara. Det ger dig en helhetsupplevelse av välbefinnande. I kundaliniyoga använder vi en del musik och det finns otroligt mycket olika yogaprogram, Kriya, nedtecknat i manualer.
 

Den andra delen i vår verksamhet blev att importera dessa varor till Sverige så att yogalärarna och deras elever fick tillgång till de. Det var mest som en service.

Allt eftersom antalet utövare har vuxit, har verksamheten kommit att omfatta även direktförsäljning. Vår försäljning på nätet startade redan 1997 och lokalerna på Järnvägsgatan i Solna öppnades 2005 efter omfattande renovering. Idag har vi kunder över hela Norden i form av olika återförsäljare, butiker, kliniker, yogalärare och privatpersoner. Vi har nu lämnat lokalen, fortsätter med näthandeln med möjlighet att hämta beställningar. Yogakurser kommer vi erbjuda i mer begränsad omfattning.