Merjam Auraskari

Merjam Auraskari - Hari Jot Kaur - har en livslång andlig praktik bakom sig. Hon har praktiserat kundaliniyoga sedan 1992 och utbildade sig till yogalärare 1995. Därefter gick hon även vidareutbildningarna Level 2, Level 3, Medveten graviditet och flera moduler på Kundalini Yoga Therapy training.  Hari Jot har titeln huvudtränare (Lead trainer) i lärarutbildningar i kundaliniyoga.

För Merjam har yogan betytt oerhört mycket och den har ökat hennes livskvalitet på många olika nivåer. Bland annat har den skänkt en ökad medvetenhet och en smärtfri rygg. Som lärare fokuserar hon på medveten närvaro, i andningen, i kroppen och i sinnet. Där är språngbrädan till ökad medvetenhet i det dagliga livet. Merjams "specialitet" är att försöka hålla kundaliniyogan ren från egots infall.
Hennes andliga namn är Hari Jot Kaur som betyder Det Kreativa Ljusets Prinsessa.

Merjam har lång erfarenhet av att arbeta med människor, bland annat som mentalskötare. Hon har även en akademisk examen som kulturvetare.

Merjam leder Balans i sinnetSenioryogan, Nybörjaryoga.

Personlig Yogaträning

Du kan boka Merjam för en privatsession i yoga eller livssituation. Du får med dig tekniker som hjälper dig att återhämta balansen i livet. Den kan bestå av rådgivning, om du t ex känner dig fast i något. Den kan också ägnas åt fördjupningsövningar i yoga, eller att komma fram till yogapass som passar just dina behov. Vi tittar på helheten och kommer fram till vad just du behöver. Du kan välja att ta en session eller ett paket med flera sessioner där du får hemläxor som följs upp så att du kommer framåt.
Ett session tar mellan 75-120 min.