Snatam Kaur konsert 20 maj 2024

Den hyllade och Grammy-nominerade amerikanska artisten Snatam Kaur gör ett efterlängtat återbesök till Sverige!
Som en del av sin Europaturné Heartflow Tour 2024 framför hon tillsammans med sitt band mantran och låtar från det nya albumet Heartflow, som släpps den 12 april.
 

Konsert med Snatam Kaur
Datum och tid: 20 maj, kl 19:30 - ca 22.00
Plats: Konserthuset i Stockholm
Biljetter: Köpes via Konserthuset Stockholm

Om Snatam Kaur och konserten

Snatam är älskad för sin förtrollande röst och djupa kunskap om mantran. Tillsammans med skickliga och mångsidiga musiker skapar hon vid sina konserter glädjerika och transformerande upplevelser som ger publiken den känsla av helande energi som aktiveras genom mantrasång, eller chanting.

Under konserten bjuds publiken in att följa med på Snatam Kaurs djupt personliga och glädjefyllda heliga sångresor som sträcker sig från stilla introspektion till självacceptans, självkärlek, självmedvetenhet och förlåtelse.
Därifrån förs publiken vidare till ett kollektivt ”rum” av hängiven mantrasång, som öppnar upp för hjärtats energi, vårt “heartflow”.

Snatams band består av hennes producent Ram Dass (piano, klarinett och sång), Grecco Buratto (gitarr och sång) och Sukhmani Rayat (slagverk och sång).

De kommer att dela med sig av musik från det nya albumet Heartflow som släpps den 12 april. Den första singeln "Walkin' Into the Light” släpps den 23 februari. Albumet är en samling mantran och låtar som bottnar i Snatams egna personliga erfarenheter och hennes undervisning i att leva utifrån hjärtats energi; en vacker plats av medvetenhet.

Arrangörer:
Rootlight och Yoganathi är arrangörer för både konsert och workshop. Det är andra gången Rootlight och Yoganathi arrangerar detta tillsammans för Snatam Kaur i Sverige. 

Rootlight har, utöver verksamheten med yogabutik och undervisning i kundaliniyoga, regelbundet arrangerat speciella event i Stockholm, såsom konserter, föredrag, meditationsevent och lärarutbildningar sedan 1997. Rootlight har varit arrangör åt Snatam Kaur i Sverige sedan 2005.

Yoganathi har varit verksam som yogalärare sedan 2016 och håller klasser i kundaliniyoga, yin, restorative och medicinsk yoga. Yoganathi anlitas även för projektledning och marknadsföring för yogarelaterade event. Läs mer på www.yoganathi.se

Kontakt: info@rootlight.se eller info@yoganathi.se

 

Snatam Kaur workshop 19 maj 2024

Välkommen till en unik möjlighet att uppleva mantrasång, kundaliniyoga och meditation med hyllade och Grammy-nominerade mantrasångerskan Snatam Kaur. Den 19 maj håller hon i workshopen Awakening to Your Heartflow  i den fantastiskt vackra Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen i Stockholm.

OM WORKSHOPEN
Inom var och en av oss finns ett inre rum av stillhet, tillfredsställelse, glädje, djup inre frid och visdom. Detta rum finns i ditt hjärtcenter och är alltid tillgängligt för dig.
Våra tankar kan lätt distrahera oss och göra att vi tappar kontakten med hjärtat. När vi tappar den inre kontakten leder det ofta till ångest och rädsla. Men vi behöver inte längre leva på detta sätt.
Workshopen hålls till levande musik av Snatam Kaur och hennes band, inklusive Ram Dass, Sukhmani och Grecco Buratto.

WORKSHOPINFORMATION
Workshop: Awakening to Your Heartflow
Datum och tid:19 maj, kl 14:00 - 18:00 (inkl. 30 min paus)
Plats: Eric Ericsonhallen, Kyrkslingan 2-4 på _Skeppsholmen i Stockholm.
Förtäring: Te och frukt ingår. 
Biljetter: Köpes via Billetto
Ta med: En yogamatta, en kudde att sitta på, bekväma kläder för yogaövningar samt en vattenflaska.
För frågor om workshopen, kontakta info@rootlight.se i första hand, i andra hand info@yoganathi.se

Senaste nyheterna
om Snatam på Instagram

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.